Yhteistyökumppaniksi sisäilmatutkija.fi -palveluun

Oletko kuntotutkimusalan ammattilainen ja sinulla on vankka ammatillinen pätevyys kosteus- ja homevaurioituneiden asuntojen tutkimiseen ja näytteidenottoon? Etsimme sisäilmatutkija.fi -palveluverkostoomme lisää tutkijoita ja tutkijayrityksiä.

Sisäilmatutkija.fi -palvelumme avulla voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tutkimuspalveluita koko maan kattavan yhteistyöverkostomme avulla.

Mikäli olet kuntotutkimusalan ammattilainen ja sinulla on korkeatasoinen pätevyys alallasi, voit hakea yhteistökumppaniksemme.

Yhteistyökumppaninamme pääset tarjoamaan palveluitasi asiakkaillemme, jotka ovat meihin yhteydessä nettisivujemme kautta tai puhelimitse.

Kuulumme Kiinteistölakimies Groupiin, joka on asunto- ja kiinteistökaupan ongelmiin erikoistunut valtakunnallinen lakitoimistokonserni. Hoidamme päivittäin asunto- ja kiinteistökaupan riita-asioita, jotka edellyttävät luotettavia ja asiantuntevia tutkimuksia. Tarvittaessa hoitamamme juttu saattaa riitautua, jolloin meille on tärkeää, että tarvittaessa pystyt todistamaan tekemistäsi tutkimushavainnoista puolueettomasti ja vakuuttavasti myös oikeudessa.

Yhteistyökumppanina voit tarjota palveluitasi asiakkaillemme

Käytännössä yhteistyö sisäilmatutkija.fi -palvelun kanssa toimii siten, että välitämme sisäilmatutkija.fi -sivujen kautta tulleet yhteydenottopyynnöt koko tutkijaverkostollemme, joihin kuuluvat tutkijat ja yritykset voivat suoraan tarjota palveluita yhteydenottajille. Mikäli tarjouksesi johtaa toimeksiantoon asiakkaan kanssa, toimit itsenäisenä tutkijana suhteessa asiakkaaseen. Sisäilmatutkimus.fi -palvelu ei osallistu tutkimukseen eikä toimeksiannosta sopimiseen.

Emme peri muita kuluja, kuin kuukausittaisen palvelumaksun, jonka käytämme palvelun ylläpitoon ja markkinointiin. Läheteyistä yhteydenottopyynnöistä emme peri erillistä maksua emmekä provisiota tekemästäsi tutkimuksesta. Mikäli tarjouksesi johtaa toimeksiantoon, sovit tutkimuksista ja niiden hinnoittelusta ja laskutuksesta suoraan asiakkaan kanssa.

Voit irtisanoa palvelun koska haluat ilman irtisanomisaikaa. Palvelumaksun laskutamme aina kuuden kuukauden jaksoissa.

Mikäli yhteistyö kanssamme kiinnostaa, voit olla suoraan yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@rtatutkimus.fi.

JAA ARTIKKELI

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Tutustu meidän muihin palveluihin

Palvelut
Takaisin