Yhteistyökumppaniksi RTA-tutkimukseen

Oletko kuntotutkimusalan ammattilainen ja sinulla on vankka ammatillinen pätevyys kosteus- ja homevaurioituneiden asuntojen tutkimiseen ja näytteidenottoon? Etsimme yhteistyöverkostoomme lisää tutkijoita ja tutkijayrityksiä.

RTA-tutkimus kuuluu maanlaajuiseen Kiinteistölakimies Groupiin. Toiminta-ajatuksemme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita tutkimuspalveluita koko maan kattavan yhteistyöverkostomme avulla.

Mikäli olet kuntotutkimusalan ammattilainen ja sinulla on korkeatasoinen pätevyys alallasi, voit hakea yhteistökumppaniksemme.

Yhteistyökumppaninamme pääset tarjoamaan palveluitasi asiakkaillemme, jotka ovat meihin tai Kiinteistölakimies Groupiin yhteydessä nettisivujemme kautta tai puhelimitse.

Kiinteistölakimies Group on asunto- ja kiinteistökaupan ongelmiin erikoistunut lakitoimistokonserni, joka toimii koko maassa. Hoidamme päivittäin lukuisia asunto- ja kiinteistökaupan riita-asioita, jotka edellyttävät aina luotettavia ja asiantuntevia tutkimuksia. Tarvittaessa hoitamamme juttu saattaa riitautua, jolloin meille on tärkeää, että tarvittaessa pystyt todistamaan tekemistäsi tutkimushavainnoista puolueettomasti ja vakuuttavasti myös oikeudessa.

Yhteistyökumppanina voit tarjota palveluitasi asiakkaillemme

Käytännössä yhteistyö RTA-tutkimuksen kanssa toimii siten, että välitämme asiakkaittemme yhteydenottopyynnöt koko tutkijaverkostollemme, joihin kuuluvat tutkijat ja yritykset voivat suoraan tarjota palveluita asiakkaillemme. RTA-tutkimus ei osallistu tutkimuksiin tai niistä sopimiseen. Mikäli tarjouksesi johtaa toimeksiantoon asiakkaan kanssa, toimit itsenäisenä tutkijana suhteessa asiakkaaseen. Kiinteistölakimies Group tai RTA-tutkimus eivät toimi tutkimuksen tilaajina.

Yhteistyökumppaneiltamme emme peri muita kuluja, kuin kuukausittaisen palvelumaksun (49 €/kk, alv 0%), jonka käytämme toimintamme ylläpitoon ja markkinointiin. Asiakkaittemme lähettämistä yhteydenottopyynnöistä emme peri erillistä maksua emmekä provisiota tekemästäsi tutkimuksista. Mikäli tarjouksesi johtaa toimeksiantoon, sovit tutkimuksista ja niiden hinnoittelusta ja laskutuksesta suoraan asiakkaan kanssa.

Voit irtisanoa palvelun koska haluat ilman irtisanomisaikaa. Palvelumaksun laskutamme aina kuuden kuukauden jaksoissa.

Mikäli yhteistyö kanssamme kiinnostaa, voit olla suoraan yhteydessä kiinteistölakimies Henri Aliseen puh. 020 752 8406 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@rtatutkimus.fi.

JAA ARTIKKELI

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Tutustu meidän muihin palveluihin

Palvelut
Takaisin