Kodit ja asuminen

Oletko ostanut omakotitalon, rivitaloasunnon tai mökin, jossa epäilet kosteusvahinkoa, sisäilmaongelmaa tai muuta kiinteistön virheitä? Huolestuttaako kotisi asumisterveys? Ota yhteyttä, kun epäilet, että ostamassasi tai myymässäsi asunnossa ei ole kaikki kunnossa. Saat meiltä tutkimukset ja juridisen arvion saumattomasti saman katon alta.

Laaja kuntotutkimus

Laaja kuntotutkimus on tarpeen, kun kodin rakenteissa tai sisäilmassa havaitaan puutteita, joita ei voida aistinvaraisin menetelmin tunnistaa. Laajan kuntotutkimuksen toteuttaa aina pätevä rakennusterveysasiantuntija, ja meidän kautta saat tutkimuksesta myös juridisen arvion.

Lue lisää

Sisäilmatutkimus

Epäiletkö huonoa sisäilmaa kodissasi tai oletko jo saanut terveysoireita, joiden arvelet johtuvan sisäilman ongelmista? Sisäilmatutkimusten tarve todetaan tavallisimmin kiinteistössä asuvien tai oleskelevien henkilöiden oireilun vuoksi.

Lue lisää

Kiinteistölakimiehen palvelut

Parhaassa tapauksessa asuntokaupan jälkeen paljastunut ongelma ratkeaa jo alustavan kuntotutkimuksen ja juridisen arvion pohjalta. Välillä tilanne vaatii kuitenkin kattavampia kiinteistölakimiespalveluita.

Lue lisää