Alustava kuntotutkimus sisältäen juridisen arvion

Oletko ostanut asunnon, jossa haisee home ja haluat saada nopean avun terveyshaitan torjumiseen? Tilaa palvelumme, saat asiantuntijan jopa viikon sisällä kartoittamaan tilanteesi.

Alustava kuntotutkimus akuuttiin sisäilmaongelmaan

Epäiletko kodissasi sisäilmaongelmaa tai rakennusvirhettä? Kodin kunnon kartoitus lähtee perustason tarkastus- ja tutkimustoimenpiteitä sisältävästä alustavasta kuntotutkimuksesta. Tämä on nopea ja luotettava palvelu, kun olet havainnut kodissasi terveyshaittaa aiheuttavan sisäilmaongelman, joka edellyttää kodin kunnon pikaista tutkimista sekä virheen merkityksen arviointia. Ota yhteyttä, asiantuntijamme aloittaa tutkimukset jopa viikon sisällä yhteydenotosta.

Alustavan tutkimuksen perusteella rakennusterveysasiantuntija suosittelee tarvittavia lisätutkimuksia, kuten laajaa kuntotutkimusta. Siinä kodin kunto selvitetään rakenneavauksilla, kiinteistössä tehtävillä mittauksilla, näytteenotoilla ja laboratoriotutkimuksilla.

Jos olet tehnyt asuntokaupan, alustava kuntotutkimus on syytä tehdä heti kun havaitset asunnossasi virheen, joka pitää tutkia. Virheen ilmoittamisessa ostajalle ei kannata viivytellä, ettet menettäisi oikeuttasi hinnanalennukseen tai muihin korvauksiin. Kiinteistölakimies avustaa sinua tarvittaessa virheen ilmoittamisessa sekä mahdollisten korvausten hakemisessa.

Alustava kuntotutkimus sisältää tyypillisesti seuraavia työvaiheita:

  1. Rakennusterveysasiantuntijan valvoma tutkija tekee alustavan kuntotutkimuksen ja sisäilmakartoituksen rakenteita rikkomatta jopa viikon kuluessa yhteydenotostasi.
  2. Tutkimus sisältää perustason tarkastus- ja tutkimustoimenpiteet, kuten kosteustarkastukset ja aistinvaraiset havainnot hajuista, homeista ja lahovaurioista.
  3. Rakennepiirustusten läpikäynti ja mahdollisten riskirakenteiden tunnistaminen.
  4. Tutkijan laatima riskianalyysi ja tutkimussuunnitelma jatkotoimenpiteille. Huom. Avustamme sinua ARA-rahoituksen hakemisessa.
  5. Kiinteistölakimiehen maksuton juridinen arvio, miten asiassa kannattaa edetä, ja oletko mahdollisesti oikeutettu korvaukseen.

Tarvetta kodin kuntotutkimukselle? Jätä yhteydenottopyyntö, niin RTA-tutkija on sinuun yhteydessä kahden seuraavan arkipäivän kuluessa. Saat tutkijan paikalle jopa viikon sisällä yhteydenotostasi.

Alustavan kuntotutkimuksen hinta sisältäen juridisen arvion:

489 EUR (sis. Alv.)

Palvelun hintaan lisätään kilometrikorvaus toteutuneiden
ajomäärien mukaisesti välillä lähin toimisto–kohde–lähin
toimisto 0,91 e/km

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Tutustu meidän muihin palveluihin

Palvelut
Takaisin