ASUNTOKAUPPARiidan ennaltaehkäisy

Asunnon ostajalle tai myyjälle tarkoitettu palvelu, jossa asuntokauppariidan voi välttää sovittelemalla kohtuukustannuksin.

Alustavan ja laajan kuntotutkimuksen jälkeen ostajan tai myyjän tilattavissa oleva, täysin uudenlainen palvelu, jolla kartoitetaan mahdollisuutta välttää asuntokaupan riita virhehavainnon jälkeen. Tehdään yhteistyössä ostajan, myyjän, RTA-tutkijan ja Kiinteistölakimiehen kanssa. Sisältää seuraavat palvelut:

Palvelun hinta

1120 EUR (sis. alv.)

Palvelun hinta perustuu toimeksiannon tuntihintaan 280 eur/h. Asiakirjojen laatiminen 3 h ja kartoituskeskustelu 1 h. Mahdollinen sovintosopimuksen laatiminen laskutetaan tilaajalta erikseen.

Jos sovintoa ei saada palvelussa aikaan, voitte jättää riitaantuneen asian Kiinteistölakimiehen hoidettavaksi. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Espoossa eli palvelemme koko maassa.

* Asuntokaupan virheilmoituksen tekeminen on tärkeää, jotta et menetä oikeuttasi korvaukseen ja keskusteluyhteys vastapuolen kanssa säilyy. Tämän vuoksi suosittelemme, että virheestä ilmoitetaan myyjälle heti, kun virheen merkitys on alustavasti tiedossa. Lue aiheesta lisää Kiinteistölakimiehen blogista.

Asian eteneminen

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Tutustu meidän muihin palveluihin

Palvelut
Takaisin