Kiinteistölakimiehen palvelut

Kiinteistölakimies Group palvelee koko maassa asunto- ja kiinteistökaupan ongelmatilanteissa. Olemme erikoistuneet asuntokauppariitojen oikeudellisiin ja sovinnollisiin ratkaisuihin. Tomistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa.

Kiinteistölakimies auttaa neuvotteluissa ja korvauksen hakemisessa

Parhaassa tapauksessa asuntokaupan jälkeen paljastunut ongelma ratkeaa jo sisäilmakartoituksen tai kuntotutkimuksen ja siitä tehdyn juridisen arvion pohjalta. Välillä tilanne vaatii kuitenkin kattavampia kiinteistölakimiespalveluita.

Korvauksen hakemisessa on toimittava ripeästi. Jotta ostaja voi vedota virheeseen ja vaatia myyjältä korvausta, kaupan purkua tai hinnanalennusta, on ostajan lain mukaan ilmoitettava viipymättä myyjälle virheestä ja virheen merkityksestä.

Kiinteistölakimies avustaa virhereklamaation laatimisessa sekä neuvotteluissa myyjän kanssa. Tavoitteena on sovinnollinen ratkaisu riitaan tai riidan ehkäiseminen. Kiinteistölakimies Groupin toimistot sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Espoossa, Oulussa ja Kuopiossa ja palvelemme koko maassa.

Tee toimeksianto Kiinteistölakimiehen kanssa: sopuratkaisun löytäminen on silloin
todennäköisempää ja korvausten hakeminen saadaan ketterästi käyntiin.

Jos olet tehnyt asuntokaupan, kuntotutkimus on syytä tehdä heti kun havaitset asunnossasi virheen, joka pitää tutkia. Virheen ilmoittamisessa ostajalle ei kannata viivytellä, ettet menettäisi oikeuttasi hinnanalennukseen tai muihin korvauksiin. Kiinteistölakimies avustaa sinua tarvittaessa virheen ilmoittamisessa sekä korvausten hakemisessa.

Lue lisää virheen tutkimus- ja lakiprosessin etenemisestä blogistamme!

Riidanratkaisupalvelumme

Pyrimme ratkaisemaan asuntokauppariidat aina sovinnollisesti myyjän kanssa käytävin neuvotteluin, mutta tarvittaessa hoidamme riita-asian ajamisen oikeudessa. Palvelu sisältää:

* Asuntokaupan reklamaation tekeminen on tärkeää, jotta et menetä oikeuttasi korvaukseen ja keskusteluyhteys vastapuolen kanssa säilyy. Tämän vuoksi suosittelemme, että virheestä ilmoitetaan myyjälle heti, kun virheen merkitys on alustavasti tiedossa. Lue aiheesta lisää Kiinteistölakimiehen blogista. Riitaisen asian kustannukset korvataan tyypillisesti oikeusturvavakuutuksesta. Autamme laatimaan vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiölle.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Tutustu meidän muihin palveluihin

Palvelut
Takaisin