Sisäilmatutkimus

Epäiletkö huonoa sisäilmaa kodissasi tai oletko jo saanut terveysoireita, joiden arvelet johtuvan sisäilman ongelmista? Sisäilmatutkimusten tarve todetaan tavallisimmin kiinteistössä asuvien tai oleskelevien henkilöiden oireilun vuoksi.

Sisäilmatutkimus

Sisäilman laadun selvittämiseksi asiantuntijamme vierailee kohteessa, kartoittaa tilanteen ja tekee aistinvaraiset havainnot sisäilmasta. Sisäilmatutkimus edellyttää tutkijan ennakkokäyntiä kohteessa.

Tutkijan havaintojen pohjalta valitaan toimivimmat menetelmät sisäilmaongelman korjaamiseksi. Tutkimuksesta saat aina kattavan raportin joka on välttämätön etenkin silloin, kun tutkimus tehdään asuntokaupan virheen tutkimiseksi. Virheen reklamoinnissa ei kannata viivytellä, ettet menettäisi oikeuttasi hinnanalennukseen ja muihin korvauksiin. Lue lisää blogistamme!

Kiinteistölakimies Groupin lakimiehet avustavat sinua reklamoinnissa ja korvausten hakemisessa. Muista, että voit tilata Kiinteistölakimieheltä aina maksuttoman arvion tilanteestasi ja siitä, onko sinulla oikeus saada hinnanalennusta tai muuta korvausta virheen johdosta. Palvelu ei sitouta sinua mihinkään eikä edellytä kuntotutkimuksen tilaamista. Tilaa Kiinteistölakimiehen maksuton yhteydenotto tästä!

Lue lisää homeiden ja mikrobien aiheuttamista terveyshaitoista blogistamme!

Tyypillisiä tutkimustoimenpiteitä:

Jos epäilet ostamassasi omakotitalossa tai rivitalossa sisäilmaongelmaa, älä jää ongelmasi vuoksi yksin, vaan ota yhteyttä! Meiltä saat niin tutkimus- kuin lakiavun ongelmaasi.

Lue lisää blogistamme!

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Tutustu meidän muihin palveluihin

Palvelut
Takaisin