Yritys

Toimimme koko maan kattavana, kuntotutkimuksia ja juridisia palveluita välittävänä yrityksenä. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa.

RTA-tutkimus Suomi Oy on valtakunnallisesti palveleva, kuntotutkimuksia ja kiinteistölakipalveluita välittävä yritys, joka kuuluu Kiinteistölakimies Group -konserniin.

Välitämme päteviä ja kokeneita rakennusasiantuntijoita tutkimaan kiinteistöjä ja asuinhuoneistoja. Asuntokaupoista syntyneiden juridisten riitojen ratkaisussa sinua avustavat Kiinteistölakimies Groupin lakimiehet ympäri Suomen.

Välittämämme tekniset ja juridiset asiantuntijat toimivat itsenäisinä palveluntarjoajina. Tilattavista tutkimuksista ja juridisista palveluista tehdään aina sopimus suoraan asiakkaan ja itsenäisen asiantuntijan, asiantuntijayrityksen tai Kiinteistölakimies Groupiin kuuluvien toimistojen välillä. RTA-tutkimus Suomi Oy ei toimi sopimusosapuolena eikä osallistu millään tavalla asiakkaan tilaamaan tutkimustyöhön tai juridisiin palveluihin.

Miksi RTA-Tutkimus?

Kokemuksemme mukaan asuntokaupan virhevaatimukset voivat menestyä parhaiten vasta huolellisten tutkimusten jälkeen. Välittämämme asiantuntijat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka tarvittaessa todistavat asuntokaupan riita-asiassa oikeudessa. Myös sovinnon saavuttaminen on helpompaa, kun asuntokauppariidan vaatimukset perustuvat luotettavasti selvitettyihin virheisiin.

Miksi Kiinteistölakimies?

Asuntokaupan riidoista syntyvien vahingonkorvaus-, hinnanalennus- tai kaupanpurkuvaatimusten ajamisessa kannattaa käyttää valtakunnallisesti toimivan Kiinteistölakimies Groupin palveluita. Kiinteistölakimies hoitaa ammattitaitoisesti kiinteistö- ja asuntokaupoista syntyvien riitojen sovittelemisen ajamisen oikeudessa.