Yritys

Toimimme koko maan kattavana, kuntotutkimuksia välittävänä palveluyrityksenä. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa

RTA-Tutkimus Suomi Oy on valtakunnallisesti palveleva kuntotutkimusyritys, joka kuuluu Kiinteistölakimies Group -konserniin ja toimii tiiviissä yhteistyössä Kiinteistölakimies Group Oy:n kanssa.

Meiltä saat pätevän ja kokeneen rakennusasiantuntijan tutkimaan ja dokumentoimaan kiinteistösi tai asuinhuoneistosi sekä tarvittaessa todistamaan oikeudenkäynnissä. Autamme myös, jos olet saanut virhereklamaation myymästäsi asunnosta.

Miksi RTA-Tutkimus?

Jos epäilet asunnossasi virhettä ja haluat vaatia myyjältä korvausta, tulee virheen perusteena olevat seikat selvittää niin aukottomasti, ettei asiassa jää epäselvyyttä vaurioiden synnystä ja merkityksestä. Kokemuksemme mukaan asuntokaupan virhevaatimukset voivat menestyä vain huolellisten tutkimusten avulla. Kaikki asiantuntijamme ovat kokeneita tutkijoita, jotka tarvittaessa todistavat virheestä myös oikeudessa. Luotettavien tutkimusten avulla myös sovinnon saavuttaminen asiassasi on helpompaa.

Miksi Kiinteistölakimies?

Kun tilaat tutkimuksen kauttamme, sinun kannattaa käyttää korvausvaatimusten esittämisessä valtakunnallisesti toimivan Kiinteistölakimies Groupin palveluita. Yhteistyössämme korostuvat asioiden selvittämisen ja ratkaisemisen nopeus ja helppous. Kiinteistölakimies hoitaa ammattitaitoisesti myös asuntokaupasta syntyneen riidan sovittelemisen tai ajamisen oikeudessa. Huolehdimme myös kuntotutkimusavustuksen hakemisesta.